Leeslampen in diverse stijlen

Een leeslamp is zeer praktisch, lezen bij slecht licht komt uw ogen namelijk niet ten goede. Daarnaast voegt een stijlvolle leeslamp ook sfeer toe aan uw interieur. Twee vliegen in één klap! Wilt u een leeslamp kopen? Bij Lunalicht vindt u een uitgebreid assortiment leeslampen. Gaat u voor een functionele leeslamp zoals de Mini Bari Led of toch voor een tijdloos design van Knapstein? Kijk eens rond in ons assortiment en laat u verassen.

Pagina:
 1. 1
 2. 2

 • Leeslamp Volare zwart

  Leeslamp Volare zwart

  Moderne strakke leeslamp uitgevoerd met ledverlichting en een stappen-dimmer. Mooie strakke minimalistische leeslamp, kenmerkend zijn de platte buizen. Lamp is op twee plaatsen te verstellen voor optimaal licht daar waar het nodig is. Lamp geeft uitstekend leeslicht Lichtbron: Led 10 watt 2700Kelvin
  Prijs
  € 249,00
 • Vloerlamp Ancona zwart

  Vloerlamp Ancona zwart

  Vintage vloerlamp in een mooie mat zwarte kleur. De lamp geeft goed licht om bij te lezen en te werken. Lamp is op 3 punten verstelbaar, de kap is draaibaar. Het oppervlakte van de lamp is wat ruw, wat de lamp een stoer uiterlijk geeft. Lichtbron: ledlamp e27 (exclusief)
  Prijs
  € 279,00
 • Vloerlamp Ancona oud zilver

  Vloerlamp Ancona oud zilver

  Vintage vloerlamp in een mooie zilveren kleur. De lamp geeft goed licht om bij te lezen en te werken. Lamp is op 3 punten verstelbaar, de kap is draaibaar. De kleur van deze lamp is oud zilver. Na verloop van de tijd zal de kleur wat doffer worden, dit maakt de lamp wat authentieker. Lichtbron: e27 led (exclusief)
  Prijs
  € 279,00
 • Leeslamp Sapporo staal

  Leeslamp Sapporo staal

  Luxe leeslamp met enrgiezuinige LED verlichting en dimmer op de stang. Deze leeslamp geeft goed licht om bij te werken of te lezen. Vanuit de stoel of bank is de lichtsterkte te regelen via een dimmer op de stang. Lamp is op twee plaatsen in hoogte instelbaar en draaibaar. De reflector is op en neer te bewegen. Lichtbron: Led 6 watt warm wit licht (inclusief)
  Prijs
  € 239,00
 • Leeslamp Sapporo zwart

  Leeslamp Sapporo zwart

  Voor omschrijving zie leeslamp Saporro staal
  Prijs
  € 219,00
 • Leeslamp Optimus alu

  Leeslamp Optimus alu

  Moderne leeslamp , slank en strak van vorm. Lamp heeft platte"buizen" en is op twee plaatsen te verstellen. Deze leeeslamp heeft een pushdimmer waarmee de lichtsterkte te regelen is . Tevens heeft deze lamp een knop waarmee de lichtkleur te regelen is, van warm wit tot daglicht. Deze functies zijn bedienbaar vanuit de stoel of bank Lamp geeft uitstekend licht om bij te lezen en te werken. Lichtbron: LED 8 watt, maximaal 720 lumen 2700-6000 Kelvin.
  Prijs
  € 219,00
 • Leeslamp Optimus zwart

  Leeslamp Optimus zwart

  Moderne leeslamp , slank en strak van vorm. Lamp heeft platte"buizen" en is op twee plaatsen te verstellen. Deze leeeslamp heeft een pushdimmer waarmee de lichtsterkte te regelen is . Tevens heeft deze lamp een knop waarmee de lichtkleur te regelen is, van warm wit tot daglicht. Deze functies zijn bedienbaar vanuit de stoel of bank Lamp geeft uitstekend licht om bij te lezen en te werken. Lichtbron: LED 8 watt, maximaal 720 lumen 2700-6000 Kelvin.
  Prijs
  € 219,00
 • Vloerlamp Geneva brons met lees-arm

  Vloerlamp Geneva brons met lees-arm

  Luxe uplighter met lees-arm in de kleur brons. Uplighter en lees-arm zijn beide afzonderlijk te dimmen d.m. v een pushdimmer op de stang. De uplighter zorgt voor aangenaam algemeen licht. De lees-arm geeft voldoende licht om bij te werken of te lezen. De lees-arm is in hoogte verstelbaar en het kapje is kantelbaar. De reflector van de uplighter is draaibaar. Lichtbron: led 30 en 6 watt, 2700 Kelvin, 2700 en 540 Lumen (inclusief)
  Prijs
  € 299,00
 • Vloerlamp Geneva staal met lees-arm

  Vloerlamp Geneva staal met lees-arm

  Luxe uplighter met lees-arm in de kleur staal . Uplighter en lees-arm zijn beide afzonderlijk te dimmen d.m. v een pushdimmer op de stang. De uplighter zorgt voor aangenaam algemeen licht. De lees-arm geeft voldoende licht om bij te werken of te lezen. De lees-arm is in hoogte verstelbaar en het kapje is kantelbaar. De reflector van de uplighter is draaibaar. Lichtbron: led 30 en 6 watt, 2700 Kelvin, 2700 en 540 Lumen (inclusief)
  Prijs
  € 299,00
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Waarom onze leeslampen?

U zit 's avonds te relaxen op de bank of in uw favoriete fauteuil en mist daarbij toch net even wat extra licht? Heel herkenbaar! Wij helpen u graag in uw zoektocht op een passende leeslamp te kopen. Zo hebben wij diverse lampen is ons assortiment die op LED verlichting werken met prettig warm licht. Bent u bang dat het licht nog steeds te fel is? Kies dan een leeslamp met dimmer, zoals de leeslamp Filigran.

Altijd een leeslamp voor uw interieur

Bij Lunalicht begrijpen we dat niet iedereen dezelfde leeslampen mooi vindt. Daarom doen we onze best om voor ieder wat wils in ons assortiment op te nemen. Zoekt u een strakke, moderne leeslamp met dimmer? Bekijk onze Serenade leeslamp eens. Hierin zitten drie dimstanden om perfect licht te creëren. Liever een staande leeslamp met draaibaar cilindervormig kapje? Onze leeslamp Filigran Led biedt wellicht uitkomst. Deze lamp werkt overigens ook met LED verlichting en is dus duurzaam in gebruik.

Leeslampen bestellen

Heeft u interesse in één van de leeslampen van Lunalicht en kunt u niet wachten totdat deze bij u in huis staat? Bestel deze dan direct en heel eenvoudig via onze webshop en reken af in onze veilige online omgeving. Binnen enkele dagen wordt uw bestelling thuis afgeleverd. Twijfelt u nog en wilt u graag wat meer informatie? Neemt u dan eens contact met ons op, dan voorzien wij u graag van een advies op maat.