Leeslampen in diverse stijlen

Een leeslamp is zeer praktisch, lezen bij slecht licht komt uw ogen namelijk niet ten goede. Daarnaast voegt een stijlvolle leeslamp ook sfeer toe aan uw interieur. Twee vliegen in één klap! Wilt u een leeslamp kopen? Bij Lunalicht vindt u een uitgebreid assortiment leeslampen. Gaat u voor een functionele leeslamp zoals de Mini Bari Led of toch voor een tijdloos design van Knapstein? Kijk eens rond in ons assortiment en laat u verassen.

 • Leeslamp Filigran led zwart

  Leeslamp Filigran led zwart

  Moderne leeslamp met dimmer en energiebesparend Led. Kenmerkend voor deze leeslamp is de eenvoud. Strak en puur, om overal neer te zetten waar goed lees- en werk licht gewenst is. De lichtsterkte is te regelen middels een push-dimmer, die op de kopse kant van de horizontale buis zit. De dimmer heeft een memory functie, de ingestelde lichtsterkte blijft totdat u de lamp weer gaat dimmen. Als u niet leest, draait u het licht naar de muur, voor indirekt licht. Door het kogelgewricht kunt u de lamp recht op zetten. Lichtbron: Led 6 watt, 560 Lumen, 3000 Kelvin (inclusief)
  Prijs
  € 75,00
 • Leeslamp Sapporo staal

  Leeslamp Sapporo staal

  Luxe leeslamp met enrgiezuinige LED verlichting en dimmer op de stang. Deze leeslamp geeft goed licht om bij te werken of te lezen. Vanuit de stoel of bank is de lichtsterkte te regelen via een dimmer op de stang. Lamp is op twee plaatsen in hoogte instelbaar en draaibaar. De reflector is op en neer te bewegen. Lichtbron: Led 6 watt warm wit licht (inclusief)
  Prijs
  € 239,00
 • Leeslamp Sapporo zwart

  Leeslamp Sapporo zwart

  Voor omschrijving zie leeslamp Saporro staal
  Prijs
  € 219,00
 • Vloerlamp Sway zwart, Scandinavisch design

  Vloerlamp Sway zwart, Scandinavisch design

  Stijlvolle vloer-leeslamp van het Deense merk Design for the people. Lamp geeft goed leeslicht. De kap is aan de bovenzijde open, zodat de lamp ook naar boven licht geeft. Op de stang zit een schakelaar. De kap is draai-en zwenkkbaar. Lichtbron: grote fitting E27 Led (exclusief)
  Prijs
  € 159,95
 • Leeslamp Optimus alu

  Leeslamp Optimus alu

  Moderne leeslamp , slank en strak van vorm. Lamp heeft platte"buizen" en is op twee plaatsen te verstellen. Deze leeeslamp heeft een pushdimmer waarmee de lichtsterkte te regelen is . Tevens heeft deze lamp een knop waarmee de lichtkleur te regelen is, van warm wit tot daglicht. Deze functies zijn bedienbaar vanuit de stoel of bank Lamp geeft uitstekend licht om bij te lezen en te werken. Lichtbron: LED 8 watt, maximaal 720 lumen 2700-6000 Kelvin.
  Prijs
  € 219,00
 • Leeslamp Optimus zwart

  Leeslamp Optimus zwart

  Moderne leeslamp , slank en strak van vorm. Lamp heeft platte"buizen" en is op twee plaatsen te verstellen. Deze leeeslamp heeft een pushdimmer waarmee de lichtsterkte te regelen is . Tevens heeft deze lamp een knop waarmee de lichtkleur te regelen is, van warm wit tot daglicht. Deze functies zijn bedienbaar vanuit de stoel of bank Lamp geeft uitstekend licht om bij te lezen en te werken. Lichtbron: LED 8 watt, maximaal 720 lumen 2700-6000 Kelvin.
  Prijs
  € 219,00
 • Leeslamp Bolzano brons

  Leeslamp Bolzano brons

  Functionele leeslamp met Led verlichting en dimmer in de kleur brons. Lamp is verstelbaar het kapje is draai-en zwenkbaar. De dimmer is vanuit de stoel of bank eenvoudig te bedienen. Lamp geeft veel licht om bij te lezen en te werken. Lichtbron: Led 8watt, 720 Lumen, 2700 Kelvin
  Prijs
  € 199,00
 • Leeslamp Bolzano zwart

  Leeslamp Bolzano zwart

  Functionele leeslamp met Led verlichting en dimmer in de kleur zwart. Lamp is verstelbaar het kapje is draai-en zwenkbaar. De dimmer is vanuit de stoel of bank eenvoudig te bedienen. Lamp geeft veel licht om bij te lezen en te werken. Lichtbron: Led 8watt, 720 Lumen, 2700 Kelvin Deze leeslamp is volledig zwart, de chroom accenten zoals op de foto zijn nu zwart
  Prijs
  € 199,00
 • Leeslamp Bolzano staal

  Leeslamp Bolzano staal

  Functionele leeslamp met Led verlichting en dimmer in de kleur nikkel-staal. Lamp is verstelbaar het kapje is draai-en zwenkbaar. De dimmer is vanuit de stoel of bank eenvoudig te bedienen. Lamp geeft veel licht om bij te lezen en te werken. Lichtbron: Led 8watt, 720 Lumen, 2700 Kelvin De leeslamp Bolzano staal heeft accenten van chroom.
  Prijs
  € 199,00

Waarom onze leeslampen?

U zit 's avonds te relaxen op de bank of in uw favoriete fauteuil en mist daarbij toch net even wat extra licht? Heel herkenbaar! Wij helpen u graag in uw zoektocht op een passende leeslamp te kopen. Zo hebben wij diverse lampen is ons assortiment die op LED verlichting werken met prettig warm licht. Bent u bang dat het licht nog steeds te fel is? Kies dan een leeslamp met dimmer, zoals de leeslamp Filigran.

Altijd een leeslamp voor uw interieur

Bij Lunalicht begrijpen we dat niet iedereen dezelfde leeslampen mooi vindt. Daarom doen we onze best om voor ieder wat wils in ons assortiment op te nemen. Zoekt u een strakke, moderne leeslamp met dimmer? Bekijk onze Serenade leeslamp eens. Hierin zitten drie dimstanden om perfect licht te creëren. Liever een staande leeslamp met draaibaar cilindervormig kapje? Onze leeslamp Filigran Led biedt wellicht uitkomst. Deze lamp werkt overigens ook met LED verlichting en is dus duurzaam in gebruik.

Leeslampen bestellen

Heeft u interesse in één van de leeslampen van Lunalicht en kunt u niet wachten totdat deze bij u in huis staat? Bestel deze dan direct en heel eenvoudig via onze webshop en reken af in onze veilige online omgeving. Binnen enkele dagen wordt uw bestelling thuis afgeleverd. Twijfelt u nog en wilt u graag wat meer informatie? Neemt u dan eens contact met ons op, dan voorzien wij u graag van een advies op maat.