Leeslampen in diverse stijlen

Een leeslamp is niet alleen zeer praktisch, het voegt ook sfeer toe aan uw interieur. Bij Lunalicht vindt u een uitgebreid assortiment leeslampen. Met een leeslamp heeft u altijd genoeg licht bij het lezen van uw favoriete boek of tijdschrift. In ons assortiment vindt u leeslampen van verschillende soorten en maten, waardoor er altijd wel een lamp tussen zit die geheel aan uw wensen voldoet. Gaat u voor een klassiek model of toch een moderne uitvoering? Kijk eens rond in ons assortiment en laat u verassen.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Waarom onze leeslampen?

Lezen bij weinig licht is slecht voor uw ogen. Een leeslamp kan dit verhelpen. Daarnaast is het ook een onmisbaar item binnen uw interieur. Er zijn ook steeds meer lampen met Ledverlichting, u vindt ook Led leeslampen in ons assortiment. Deze lampen geven mooi licht en is energiezuinig. Een ander groot voordeel is dat de lamp uw ogen meer rust geven, wat zeer prettig is tijdens het lezen.

Altijd een leeslamp voor uw interieur

Zoekt u een strakke, moderne leeslamp met dimmer? Bekijk onze Serenade leeslamp eens. Hier zitten drie dimstanden om perfect licht te creëren. Liever een eenvoudig modern leeslampje met draaibaar cilindervormig kapje? Onze Hester wit biedt wellicht uitkomst. waar u ook naar op zoek bent, wij hebben een ruim assortiment leeslampen voor u beschikbaar.

Voordelen Lunalicht

Luna Licht is al ruim 25 jaar actief op het gebied van verlichting. Dankzij deze specialisatie voorzien wij u altijd van een deskundig advies bij het kiezen van de perfecte leeslamp. Bovendien krijgt u bij ons ook nog eens twee jaar garantie op uw aankoop, zodat u verzekerd bent van een lamp die lang mee gaat. Uiteraard betaald u (mits u woonachtig bent in Nederland) geen verzendkosten en heeft u uw nieuwe leeslamp, dankzij onze snelle levering, vlug in huis. Bent u achteraf gezien toch niet helemaal tevreden met uw aankoop? Dan kunt u deze lamp bij ons retourneren en krijgt u gewoon uw geld terug.

Leeslampen bestellen

Heeft u interesse in één van de leeslampen van Luna Licht en kunt u niet wachten totdat deze bij u in huis staat? Bestel deze dan direct en heel eenvoudig via onze webshop en reken af in onze veilige online omgeving. Binnen enkele dagen wordt uw bestelling thuis afgeleverd. Twijfelt u nog en wilt u graag wat meer informatie? Neemt u dan eens contact met ons op, dan voorzien wij u graag van een advies op maat.