Diverse lampen zijn in de aanbieding OP=OP . Zie onder "producten" - Aanbiedingen

Veelgestelde Vragen

Worden de lampen met lichtbron geleverd?

Halogeen en Led lampen worden inclusief lichtbron geleverd. Alle overige lampen worden zonder lichtbron geleverd.

Kun je de lampen dimmen?

De meeste lampen zijn dimbaar. Het type dimmer is afhankelijk van de lichtbron die in de lamp zit. Voor advies in deze kunt u contact met ons opnemen.

Kunnen de ophangingen/pendels verlengd worden?

Bij lampen die voorzien zijn van een snoer en/of ketting kunnen wij de pendel verlengen. Bij vaste-of telescoopstangen is dit niet mogelijk

Ik heb meerdere aantallen lampen nodig, krijg ik een speciale prijs?

Bij bestelling van grotere aantallen lampen, maken wij een offerte op maat, de prijs is afhankelijk van de te bestellen aantallen en de kortingscondities van de leverancier.

Moet ik het volledige bedrag van de lamp betalen, terwijl de levertijd 6 weken bedraagt?

Nee, wij vragen 10% aanbetaling, het restbedrag kan betaald worden als de lamp daadwerkelijk bij ons binnen is.

Wat zijn de verzendkosten?

Alle lampen worden zonder verzendkosten verstuurd, met uitzondering van zendingen naar het buitenland

Privacy Policy

Om u als klant te beschermen gebruiken wij veilige coderingstechnologieën. Middels SSL (Secure Socket Layer) worden uw persoonlijke gegevens versleuteld (voor derden niet zichtbaar) op onze site gebruikt.

Zo kunt u er zeker van zijn, dat uw gegevens alleen voor u en onze server zichtbaar zullen zijn.

Lunalicht.nl respecteert de privacy van de bezoekers van haar website en draagt er zorg voor dat uw gegevens vertrouwelijk worden behandeld. Uw persoonsgegevens worden in overeenstemming met alle toepasselijke privacyregelgeving behandeld en vastgelegd in een bestand dat is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens te Den Haag. Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijheden op, de wesite van Lunalicht.nl. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van de website kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om deze privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Lunalicht.nl gebruikt en bewaart uw persoonsgegevens en gegevens met betrekking tot uw bestelling om uw bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Uw gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld, tenzij dit noodzakelijk is voor de uitvoering van uw bestelling of op grond van een wettelijk voorschrift.

Lunalicht.nl maakt gebruik van een programma dat onder andere registreert hoe vaak http://www.lunalicht.nl wordt bezocht, via welke links dat gebeurt en wat de voorkeuren van haar bezoekers zijn. Lunalicht.nl gebruikt hiervoor zogenaamde cookies: dat zijn kleine bestanden die door uw computer worden gedownload als u http://www.lunalicht.nl bezoekt. De gegevens die wij op deze manier verkrijgen blijven altijd anoniem. U kunt uw eigen browser zo instellen dat u een bericht krijgt voordat een website een cookie naar uw computer stuurt en of u deze al dan niet accepteert.

Indien u vragen mocht hebben over het privacybeleid van lunalicht.nl dan kunt u per e-mail contact opnemen op info@lunalicht.nl

Download hier onze Privacy verklaring

Alle genoemde prijzen in de webshop zijn inclusief btw.