Diverse lampen zijn in de aanbieding OP=OP . Zie onder "producten" - Aanbiedingen

Overige tafellampen

Bent u op zoek naar een nieuwe tafellamp? Eentje met een unieke uitstraling en van goede kwaliteit? Bekijk dan eens het aanbod overige tafellampen van Lunalicht. Ons aanbod aan tafellampen is zeer divers en bevat voor ieder wat wils. De moderne en tijdloze verlichting is geschikt voor ieder interieur en voor iedere smaak en geven een sfeervolle verlichting in uw woning. Of u nu op zoek bent naar een stoere industriële lamp of een landelijke robuuste lamp. U vindt het allemaal in ons uitgebreide assortiment.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Voordelen van Luna Licht

Luna Licht is al meer dan 25 jaar actief op het gebied van verlichting. In deze achterliggende jaren hebben wij veel kennis en ervaring op gedaan, waardoor wij ware specialisten in ons vakgebied zijn. Wij hebben dan ook lampen van goede kwaliteit in ons assortiment, waarover wij u graag deskundig advies geven. Bij Luna Licht profiteert u altijd van twee jaar garantie op uw aankoop. Wij willen graag dat u hier tevreden mee bent en dat u er lang plezier van heeft. Bent u na uw aankoop toch niet helemaal tevreden? Dan hanteren wij het niet goed, geld terug principe en nemen wij de lamp graag van u terug.

Direct bestellen

Bent u geïnteresseerd in één van onze tafellampen, maar wilt u hier graag wat meer informatie over? Dan kunt u altijd even telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Indien u uw favoriete lamp al heeft gevonden kunt u deze direct bestellen. Uiteraard worden onze lampen gratis verzonden door heel Nederland. Dankzij de snelle levering van Luna Licht duurt het niet lang meer voordat u de perfecte lamp in huis heeft.