Tafel lampen

Wilt u door middel van verlichting graag meer warmte en sfeer creëren in uw woning? Dan is ons uitgebreide assortiment aan tafel lampen precies wat u zoekt. Onze tafel lampen zijn echte sfeermakers in huis en geven net dat extra beetje verlichting. Is een tafel lamp niet helemaal wat u in gedachten had? Kijk dan eens tussen onze andere lampen en laat u verassen door de mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Voordelen van Luna Licht

Luna Licht is al meer dan 25 jaar actief op het gebied van verlichting. In deze achterliggende jaren hebben wij veel kennis en ervaring op gedaan, waardoor wij ware specialisten in ons vakgebied zijn. Wij hebben dan ook lampen van goede kwaliteit in ons assortiment, waarover wij u graag deskundig advies geven. Bij Luna Licht profiteert u altijd van twee jaar garantie op uw aankoop. Wij willen graag dat u hier tevreden mee bent en dat u er lang plezier van heeft. Bent u na uw aankoop toch niet helemaal tevreden? Dan hanteren wij het niet goed, geld terug principe en nemen wij de lamp graag van u terug.

Direct bestellen

Bent u geïnteresseerd in één van onze tafel lampen, maar wilt u hier graag wat meer informatie over? Dan kunt u altijd even telefonisch of per mail contact met ons opnemen. Indien u uw favoriete lamp al heeft gevonden kunt u deze direct bestellen, waardoor u profiteert van twee jaar garantie op uw aankoop en gratis verzending door heel Nederland. Dankzij de snelle levering van Luna Licht duurt het niet lang meer voordat u de perfecte lamp in huis heeft.