Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

 • Wandlamp Maxim Cover zwart

  Wandlamp Maxim Cover zwart

  Een authentieke wandlamp in de kleur zwart. Dit stoere wandlampje is zwenk en draaibaar. De lamp heeft een klassieke vorm gebaseerd op vintage modellen uit de jaren 50. Deze wandlamp is gemaakt van messing, en is gespoten in de kleur zwart, tijdens het droogproces is de lak bewerkt met een brander, dit geeft een mooie matte robuuste look. Lamp wordt zonder snoer en stekker geleverd, eventueel kunnen wij snoer monteren. Lichtbron: schakelbordlampje e14 maximaal 25watt, of alternatief in Led
  Prijs
  € 74,00
 • Bureaulamp Amsterdam wit

  Bureaulamp Amsterdam wit

  Deze sublieme bureaulamp heeft alles wat een bureaulamp moet hebben. Energiezuinig ledverlichting, hoge lichtopbrengst, volledig zwenk-en draaibaar, schitterend design en betaalbaar. Deze lamp kan zowel als staande, wand en klemlamp gebruikt worden. Wand en klemhouder worden er los bijgeleverd. De aan-en uit schakelaar zit onder de reflector. Deze bureaulamp geeft goed gespreid licht , ideaal om bij te werken of lezen. Lichtbron: 5 watt LED, 500 Lumen, 3000Kelvin.
  Prijs
  € 89,00
 • Bureaulamp Amsterdam zwart

  Bureaulamp Amsterdam zwart

  Voor omschrijving zie Bureaulamp Amsterdam wit
  Prijs
  € 89,00
 • Industrie hanglamp Bikkel grijs

  Industrie hanglamp Bikkel grijs

  Stoere industrieéle hanglamp met aan de onderzijde een matte glasplaat, met als voordeel dat je de lichtbron niet ziet en het licht mooi filtert. Deze industrie hanglamp heeft een stoere grote top en hangt aan een robuuste ketting. De zolderplaat heeft dezelfde kleur als de kap. De kap heeft een mooie matte ietwat gemelleerde kleur grijs. Mooie lamp voor boven eettafels of in de keuken. Ook geschikt voor de horeca en andere projecten. Lichtbron: spaar-ledlamp maximaal 15watt (exclusief)
  Prijs
  € 139,00
 • tafellamp-carmen

  Tafellamp Carmen

  Stoere industriële tafellamp met een vintage koplamp-glas aan de voorzijde. Deze tafellamp staat op een voetplaat en is draai-en zwenkbaar. Deze lamp wordt zo geplaatst dat het licht via een wand indirekt weerkaatst wordt in de ruimte. Dit geeft een mooi lichteffect. Lamp heeft een betonkleur en grijs teztielsnoer. Lichtbron: spaar-ledlamp e27 fitting (exclusief)
  Prijs
  € 59,95
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4