• Tafellamp-Bureaulamp Jesper

  Tafellamp-Bureaulamp Jesper

  Deze stoere bureaulamp is helemaal van deze tijd. Deze lamp in een betonkleur past in elk interieur. Op het bureau of nachtkastje komt deze lamp goed tot zijn recht. De kap is draai-baar zodat het licht goed te richten is. Lamp heeft grijs textielsnoer. Lichtbron: spaar-ledlamp maximaal 15watt e27 (exclusief)
  Prijs
  € 64,00
 • Tafellamp Toba antiek grijs met kap

  Tafellamp Toba antiek grijs met kap

  Tafellamp van steen met een donker linnen kap. De tafellamp is ruw bewerkt en heeft een rustieke uitstraling. De kap is van donker linnen met een witte binnenkant, dit geeft een mooi lichteffect langs de wand. Deze sfeervolle lamp past in elk interieur. Mooie sfeervolle tafellamp van steen met een linnen kap. De uitstraling van deze lamp is robuust en stoer en is helemaal van deze tijd. Kleur van de kap is taupe. Lichtbron: ledlamp e27 (exclusief)
  Prijs
  € 59,95
 • Tafellamp Toba antiek grijs groot met kap

  Tafellamp Toba antiek grijs groot met kap

  Tafellamp van steen met een donker linnen kap. De tafellamp is ruw bewerkt en heeft een rustieke uitstraling. De kap is van donker linnen met een witte binnenkant, dit geeft een mooi lichtefect langs de wand. Deze sfeervolle lamp past in elk interieur. De kleur van de kap is taupe. Mooie sfeervolle tafellamp van steen met een linnen kap. De uitstraling van deze lamp is robuust en stoer en is helemaal van deze tijd. Lichtbron: ledlamp e27 (exclusief)
  Prijs
  € 89,00
 • tafellamp-carmen

  Tafellamp Carmen

  Stoere industriële tafellamp met een vintage koplamp-glas aan de voorzijde. Deze tafellamp staat op een voetplaat en is draai-en zwenkbaar. Deze lamp wordt zo geplaatst dat het licht via een wand indirekt weerkaatst wordt in de ruimte. Dit geeft een mooi lichteffect. Lamp heeft een betonkleur en grijs teztielsnoer. Lichtbron: spaar-ledlamp e27 fitting (exclusief)
  Prijs
  € 59,95