DIVERSE AANBIEDINGEN : ZIE ONDER PRODUCTEN/AANBIEDINGEN

Vintage lamp

Bent u op zoek naar een unieke en bijzondere lamp? Dan bent u zojuist op de juiste pagina terecht gekomen! Wij, van Luna Licht hebben namelijk een hart voor bijzondere en unieke lampen. Veel van de lampen in onze webshop zijn dan ook handgemaakt of hebben een andere bijzondere eigenschap. Zoals bijvoorbeeld de lampen van D&C Vintage. Deze lampen zijn nieuw, maar hebben toch een ‘vintage look’. Ook de lampen van Industria hebben deze ‘look’. Deze lampen hebben daarnaast ook een stoer karakter, maar passen toch in ieder interieur. Neem, voor een vintage lamp, maar eens een kijkje bij onze verassende merken. Luna Licht heeft voor ieder wat wils!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Luna Licht: Vintage lampen en meer

Van moderne hanglampen tot leeslampen, van bureaulampen tot wandlampen: Luna Licht heeft het allemaal. Luna Licht is de webshop van ‘Embsen Licht en Advies’ in Winterswijk (Gelderland). De eigenaar van deze winkel heeft al meer dan 25 jaar ervaring met verlichting en lampen. Daarom kunnen we u verzekeren van de beste keuzes. Naast deze rugzak vol met ervaring, zijn er nog genoeg andere redenen om uw vintage lampen bij Luna Licht aan te schaffen:

  • Binnen Nederland geen verzendkosten;
  • Niet goed? Geld terug!;
  • Twee jaar garantie;
  • Snelle levering;
  • Helder en duidelijk;
  • Deskundig advies.

Bel de advieslijn!

Heeft u meteen al een vintage lamp gevonden die bij uw wensen past? Bestel hem dan snel! Bestellen en betalen is bij Lunalicht erg gebruiksvriendelijk. De bestel- en betaalhandelingen wijzen zich vanzelf. Wilt u toch graag worden voorzien van persoonlijk advies? Of heeft u een vraag over een van onze producten? Bel dan de advieslijn: 06 – 51 08 52 48.