Steinhauer

De verlichting van Steinhauer past altijd binnen de nieuwste trends. Daarnaast zijn ze allen geschikt voor zowel een modern en strak als een rustiek en klassiek interieur. De lampen van Steinhauer zijn daarom veelzijdig te noemen. Wij van Luna Licht houden van unieke en bijzondere lampen en hebben daarom de meest unieke ontwerpen van Steinhauer aan ons assortiment toegevoegd.

 • Techno spot 1 LED staal

  Techno spot 1 LED staal

  Een moderne spot met een duidelijke technische uitstraling. Deze spot is draaibaar en kantelbaar, het licht is dus in alle richtingen te sturen. Deze moderne spot van aluminium kan zowel als plafond-en wandspot gebruikt worden. De ledlamp geeft direkt licht, dus ideaal om voorwerpen aan te lichten of om bij te lezen, of daar waar goed licht gewenst is. Lichtbron: 230V Led lamp GU10 (exclusief)
  Prijs
  € 41,00
 • Techno spot 2 LED staal

  Techno spot 2 LED staal

  Een moderne spot met een duidelijk technische uitstraling. De spots zijn kantelbaar en draaibaar, zodat u het licht naar alle kanten kunt sturen. Lichtbron: 230V LED GU 10 (exclusief)
  Prijs
  € 72,00
 • Techno spot 3 LED staal

  Techno spot 3 LED staal

  Een moderne spot van aluminium, met een duidelijke technische uitstraling. De spots zijn kantel en draaibaar. Het licht is in alle richtingen te sturen. Lichtbron: 3x 230V Led GU 10 (exclusief)
  Prijs
  € 103,00
 • Techno spot 4 LED staal

  Techno spot 4 LED staal

  Mooie moderne 4-lichts plafondspot met een duidelijke technische uitstraling. De spots zijn in alle richtingen draai en zwenkbaar, zodat u het licht in elk gewenste richting kunt sturen. De spots geven mooi gericht licht. Deze spot is in vele ruimtes te gebruiken. Lichtbron:4x 230V LED GU 10 (exclusief)
  Prijs
  € 135,00
 • Industrie hanglamp Bikkel zwart Opruiming

  Industrie hanglamp Bikkel zwart Opruiming

  Stoere industrieéle hanglamp met aan de onderzijde een matte glasplaat, met als voordeel dat je de lichtbron niet ziet en het licht mooi filtert. Deze industrie hanglamp heeft een stoere grote top en hangt aan een robuuste ketting. De zolderplaat heeft dezelfde kleur als de kap. Mooie lamp voor boven eettafels of in de keuken. Ook geschikt voor de horeca en andere projecten. Lichtbron: spaar-ledlamp maximaal 15watt (exclusief) Adviesprijs: 139.00 euro Enkele hanglampen zijn overgebleven van een project, daarom tijdelijk de speciale prijs
  Prijs
  € 110,00
 • Industrie hanglamp Bikkel grijs

  Industrie hanglamp Bikkel grijs

  Stoere industrieéle hanglamp met aan de onderzijde een matte glasplaat, met als voordeel dat je de lichtbron niet ziet en het licht mooi filtert. Deze industrie hanglamp heeft een stoere grote top en hangt aan een robuuste ketting. De zolderplaat heeft dezelfde kleur als de kap. De kap heeft een mooie matte ietwat gemelleerde kleur grijs. Mooie lamp voor boven eettafels of in de keuken. Ook geschikt voor de horeca en andere projecten. Lichtbron: spaar-ledlamp maximaal 15watt (exclusief)
  Prijs
  € 139,00