Steinhauer

De verlichting van Steinhauer past altijd binnen de nieuwste trends. Daarnaast zijn ze allen geschikt voor zowel een modern en strak als een rustiek en klassiek interieur. De lampen van Steinhauer zijn daarom veelzijdig te noemen. Wij van Luna Licht houden van unieke en bijzondere lampen en hebben daarom de meest unieke ontwerpen van Steinhauer aan ons assortiment toegevoegd.

Pagina:
 1. 1
 2. 2

 • Techno spot 1 LED staal

  Techno spot 1 LED staal

  Een moderne spot met een duidelijke technische uitstraling. Deze spot is draaibaar en kantelbaar, het licht is dus in alle richtingen te sturen. Deze moderne spot van aluminium kan zowel als plafond-en wandspot gebruikt worden. De ledlamp geeft direkt licht, dus ideaal om voorwerpen aan te lichten of om bij te lezen, of daar waar goed licht gewenst is. Lichtbron: 230V Led lamp GU10 dimbaar 5 watt (inclusief)
  Prijs
  € 49,95
 • Techno spot 2 LED staal

  Techno spot 2 LED staal

  Een moderne spot met een duidelijk technische uitstraling. De spots zijn kantelbaar en draaibaar, zodat u het licht naar alle kanten kunt sturen. Lichtbron: 230V LED 2x 5 watt dimbaar (inclusief)
  Prijs
  € 95,00
 • Techno spot 3 LED staal

  Techno spot 3 LED staal

  Een moderne spot van aluminium, met een duidelijke technische uitstraling. De spots zijn kantel en draaibaar. Het licht is in alle richtingen te sturen. Lichtbron: 3x 230V LED 5 watt dimbaar (inclusief)
  Prijs
  € 129,00
 • Techno spot 4 LED staal

  Techno spot 4 LED staal

  Mooie moderne 4-lichts plafondspot met een duidelijke technische uitstraling. De spots zijn in alle richtingen draai en zwenkbaar, zodat u het licht in elk gewenste richting kunt sturen. De spots geven mooi gericht licht. Deze spot is in vele ruimtes te gebruiken. Lichtbron:4x 230V LED dimbaar GU10 5watt (inclusief)
  Prijs
  € 175,00
 • Wandlamp Parade

  Wandlamp Parade

  Een stoere wandlamp van aluminium en voorzien van een dimmer op de achterplaat. Deze wandlamp is zeer geschikt voor in keukens, in de slaapkamer en andere ruimtes waar goed gericht licht gewenst is. De kap van de lamp is zwenk-en draaibaar. Deze wandlamp heeft aan de voorzijde een matte glasplaat, die het licht mooi filtert. Dit glas wordt vastgehouden door 3 klemmen. De lamp wordt geleverd met transparant snoer en stekker. gloeilampen of eco gloeilamp maximaal 40watt e27 (exclusief)
  Prijs
  € 59,95
 • Hanglamp Parade

  Hanglamp Parade

  Mooi klein stoer hanglampje van aluminium, met aan de onderzijde een matte glasplaat. Lamp geeft goed licht naar beneden. Lamp voor bijv. in de keuken, boven een bar of aanrecht. Deze kleine industrieele hanglamp heeft aan de onderzijde een matte glasplaat. Deze wordt vastgehouden door 3 klemmen. Lamp is van aluminium en heeft transparant snoer en een metalen topplaat. Lichtbron: gloeilamp maximaal 40watt e27, klein formaat spaar of ledlamp e27 maximaal 10watt
  Prijs
  € 59,95
 • Hanglamp Warbier zwart

  Hanglamp Warbier zwart

  Mooie robuuste industrieele hanglamp van metaal. Deze hanglamp heeft een grote top en hangt aan een snoer.Aan de onderzijde van de lamp bevind zich een matte glasplaat, die het licht mooi filtert. De lamp geeft aangenaam gespreid licht naar beneden. Ideale lamp voor boven eettafels. Ook leverbaar in aluminium Lichtbron: gloeilamp maximaal 60watt, spaarlamp tot 20watt e27 (exclusief)
  Prijs
  € 169,00
 • Wandlamp Brooklyn

  Wandlamp Brooklyn

  Stoere eigentijdse wandlamp die in vele ruimtes goed tot zijn recht komt, boven het aanrecht, boven het bed enz. De zwarte aluminium kap zit in een beugel en is te bewegen. De beugel is draaibaar. De kap en de beugel zijn zwart, de rest is mat zilver van kleur. Lamp heeft zwart textielsnoer, de binnenkant van de kap is zilverkleurig voor optimaal licht. Lichtbron: spaar-ledlamp tot 10 watt e27 (exclusief)
  Prijs
  € 79,00
 • Industrie hanglamp Bikkel staal

  Industrie hanglamp Bikkel staal

  Stoere industrieéle hanglamp met aan de onderzijde een matte glasplaat, met als voordeel dat je de lichtbron niet ziet en het licht mooi filtert. Deze industrie hanglamp heeft een stoere grote top en hangt aan een robuuste ketting. De zolderplaat heeft dezelfde kleur als de kap. Mooie lamp voor boven eettafels of in de keuken. Ook geschikt voor de horeca en andere projecten. Lichtbron: spaar-ledlamp maximaal 15watt (exclusief)
  Prijs
  € 139,00
Pagina:
 1. 1
 2. 2