Steinhauer

De verlichting van Steinhauer past altijd binnen de nieuwste trends. Daarnaast zijn ze allen geschikt voor zowel een modern en strak als een rustiek en klassiek interieur. De lampen van Steinhauer zijn daarom veelzijdig te noemen. Wij van Luna Licht houden van unieke en bijzondere lampen en hebben daarom de meest unieke ontwerpen van Steinhauer aan ons assortiment toegevoegd.

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

 • Techno spot 1 LED staal

  Techno spot 1 LED staal

  Een moderne spot met een duidelijke technische uitstraling. Deze spot is draaibaar en kantelbaar, het licht is dus in alle richtingen te sturen. Deze moderne spot van aluminium kan zowel als plafond-en wandspot gebruikt worden. De ledlamp geeft direkt licht, dus ideaal om voorwerpen aan te lichten of om bij te lezen, of daar waar goed licht gewenst is. Lichtbron: 230V Led lamp GU10 dimbaar 5 watt (inclusief)
  Prijs
  € 49,95
 • Hanglamp Brooklyn 1-lichts Opruiming

  Hanglamp Brooklyn 1-lichts Opruiming

  Stoere eigentijdse industiëele hanglamp met een zwarte kap en een mat zilveren top. Lamp hangt aan een zware ketting en de topplaat is zwart. Mooie lamp voor boven eettafels. De kap is van aluminium, de binnenkant is zilverkleurig voor optimaal licht naar beneden. Lichtbron: spaar-ledlamp maximaal 20watt e27 (exclusief) Nog een op voorraad, niet in originele doos, onbeschadigd
  Prijs

  Normale prijs: € 179,00

  Special Price € 125,00

 • Hanglamp Warbier alu

  Hanglamp Warbier alu

  Voor omschrijving zie hanglamp Warbier wit

  Deze hanglamp heeft een transparant snoer en een staalkleurige topplaat.

  Lichtbron: gloeilamp maximaal 60watt, spaarlamp tot 20watt e27 (exclusief)
  Prijs
  € 169,00
 • Hanglamp Warbier zwart

  Hanglamp Warbier zwart

  Voor omschrijving zie hanglamp Warbier wit

  Deze lamp heeft een zwart textielsnoer en een zwarte topplaat.

  Lichtbron: gloeilamp maximaal 60watt, spaarlamp tot 20watt e27 (exclusief)
  Prijs
  € 169,00
 • Hanglamp Warbier wit

  Hanglamp Warbier wit

  Mooie robuuste industrieele hanglamp van metaal. Deze hanglamp heeft een grote top en hangt aan een snoer.Aan de onderzijde van de lamp bevind zich een matte glasplaat, die het licht mooi filtert. De lamp geeft aangenaam gespreid licht naar beneden. Ideale lamp voor boven eettafels. Ook leverbaar in aluminium en zwart. Mooie industrieele lamp met aan de onderzijde een matte glasplaat. De kleur van de lamp is mat wit. De lamp hangt aan een wit textielsnoer. De topplaat is van wit metaal. Lichtbron: gloeilamp maximaal 60watt, spaarlamp tot 20watt e27 (exclusief)
  Prijs
  € 169,00
 • Hanglamp Parade

  Hanglamp Parade

  Mooi klein stoer hanglampje van aluminium, met aan de onderzijde een matte glasplaat. Lamp geeft goed licht naar beneden. Lamp voor bijv. in de keuken, boven een bar of aanrecht. Deze kleine industrieele hanglamp heeft aan de onderzijde een matte glasplaat. Deze wordt vastgehouden door 3 klemmen. Lamp is van aluminium en heeft transparant snoer en een metalen topplaat. Lichtbron: gloeilamp maximaal 40watt e27, klein formaat spaar of ledlamp e27 maximaal 10watt
  Prijs
  € 59,95
 • Wandlamp Parade

  Wandlamp Parade

  Een stoere wandlamp van aluminium en voorzien van een dimmer op de achterplaat. Deze wandlamp is zeer geschikt voor in keukens, in de slaapkamer en andere ruimtes waar goed gericht licht gewenst is. De kap van de lamp is zwenk-en draaibaar. Deze wandlamp heeft aan de voorzijde een matte glasplaat, die het licht mooi filtert. Dit glas wordt vastgehouden door 3 klemmen. De lamp wordt geleverd met transparant snoer en stekker. gloeilampen of eco gloeilamp maximaal 40watt e27 (exclusief)
  Prijs
  € 59,95
 • Techno spot 2 LED staal

  Techno spot 2 LED staal

  Een moderne spot met een duidelijk technische uitstraling. De spots zijn kantelbaar en draaibaar, zodat u het licht naar alle kanten kunt sturen. Lichtbron: 230V LED 2x 5 watt dimbaar (inclusief)
  Prijs
  € 95,00
 • Techno spot 3 LED staal

  Techno spot 3 LED staal

  Een moderne spot van aluminium, met een duidelijke technische uitstraling. De spots zijn kantel en draaibaar. Het licht is in alle richtingen te sturen. Lichtbron: 3x 230V LED 5 watt dimbaar (inclusief)
  Prijs
  € 129,00
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3