Diverse lampen zijn in de aanbieding OP=OP . Zie onder "producten" - Aanbiedingen

Rove Design lampen

Rove Design is een creatief productiebedrijf met een eigen lijn. De producten zijn allen zeer duurzaam geproduceerd. Rove Design werd bekend met de Kayadrome lampen, maar inmiddels heeft ze haar collectie alweer uitgebreid. Stoer, modern en elegant: dat is de collectie van Rove Design! De lampen van Rove Design zijn unieke en bijzondere lampen, want Luna Lamp heeft hier een hart voor.

 • Kayradome 60cm.

  Kayradome 60cm.

  Een moderne hanglamp , mooi door zijn eenvoud , strak van vorm, ontworpen door Aad Verboom voor Rove design. De kayradome is dubbelwandig gefabriceerd van duurzaam PE en is onbreekbaar. De kleur naturel wit geeft een mooi warm diffuus licht in de ruimte. De lamp hangt aan een staaldraad, en heeft een aluminium topplaat Mooie lamp voor boven eettafels of om vrij in de ruimte te hangen. Nu met gratis Globe Led lamp Lichtbron: e27 spaar-ledlamp (inclusief)
  Prijs
  € 349,00
 • Kayradome 90 cm.

  Kayradome 90 cm.

  Dezelfde hanglamp als de Kayradome 60cm. , maar dan de grotere versie. Lamp komt goed tot zijn recht in ruimtes met een hoog plafond. Nu met gratis Globe Led lamp. Lichtbron: Globe lamp led of spaarlamp e27 (inclusief)
  Prijs
  € 449,00