Gispen plafondlamp

Luna Licht biedt een uitgebreid assortiment Art Deco plafondlampen, waaronder de gispen plafondlamp. Onze gispen plafondlamp maakt het mogelijk om eenvoud met ongekende functionaliteit te combineren. Deze stijlvolle lampen zijn een ware aanwinst voor uw woning. Dus kijk gerust eens rond in ons uitgebreide assortiment en laat u verassen door de mogelijkheden die wij u bieden. Komt u er niet helemaal uit? Dan helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze.

Pagina:
 1. 1
 2. 2

 • Plafondlamp Gispen bol 40 nr 2

  Plafondlamp Gispen bol 40 nr 2

  Dezelfde plafondlamp als Gispen Bol 30 nr 2 .Het glas van deze lamp heeft een diameter van 40cm. Lichtbron: gloeilamp maximaal 60watt spaarlamp tot 15watt e27 (exclusief)
  Prijs
  € 199,00
 • Gispen hanglamp bol 40 stang

  Gispen hanglamp bol 40 stang

  Afmetingen: diameter glasbol 40cm. Lengte stang en bol: 130cm.

  Lichtbron: gloeilamp maximaal 60watt, spaarlamp tot 15watt e27 (exclusief)

  Lichtbron: gloeilamp maximaal 60watt, spaarlamp tot 15watt e27 (exclusief)
  Prijs
  € 229,00
 • Gispen hanglamp bol 30 stang

  Gispen hanglamp bol 30 stang

  Hanglamp uit de Gispen Classics collectie. Mooie art deco hanglamp aan een vaste stang. Glas is wit opal, de stang heeft een mooie gevormde conische top. Deze lamp komt goed tot zijn recht in zowel moderne als klassieke interieurs. Lamp geeft mooi algemeen diffuus licht. Ook voor bedrijven en horeca zeer geschikt. Art deco hanglamp met een vaste stang en een glazen bol van 30cm. De stang is niet in te korten. Lichtbron: gloeilamp maximaal 60watt e27, spaarlamp tot 15watt e27 (exclusief)
  Prijs
  € 189,00
 • Gispen Hanglamp Basket

  Gispen Hanglamp Basket

  Mooie art deco hanglamp naar origineel ontwerp van W.H. Gispen. Lamp wordt geproduceerd onder het label van Dutch Originals. Deze lamp geeft mooi algemeen diffuus licht en komt goed tot zijn recht in zowel moderne als klassieke-landelijke interieurs. Ook zeer geschikt voor bedrijven en horeca. Deze Gispen Classics lamp heeft een conisch gevormde ophanging met zwart textiel snoer. Het glas is wit glanzend. Lichtbron: Gloeilamp maximaal 60watt, spaarlamp tot 15watt e27 (exclusief).
  Prijs
  € 179,00
 • Gispen Hanglamp bol 40

  Gispen Hanglamp bol 40

  Dezelfde hanglamp als de Gispen Hanglamp bol 30., alleen met een glas van 40cm.diameter. Wij leveren deze lamp met een zwart textielsnoer. Lichtbron: gloeilamp maximaal 60watt, spaarlamp tot 15watt e27 (exclusief).
  Prijs
  € 209,00
 • Gispen Hanglamp bol 30

  Gispen Hanglamp bol 30

  Deze tijdlose hanglamp is een origineel Gispen Classics product naar origineel ontwerp van W.H. Gispen, geproduceerd onder het label van Dutch Originals. Deze hanglamp geeft mooi algemeen licht en is te gebruiken in vele ruimtes zowel voor particulier gebruik als in de horeca en bedrijven. Deze tijdlose klassieke hanglamp beataat uit een conisch gevormde ophanging van metaal. Wij leveren de lamp met een zwart textielsnoer. De bol is van wit opaal glas. Lichtbron: gloeilamp maximaal 60watt, spaarlamp tot 15watt e27 (exclusief)
  Prijs
  € 169,00
 • Plafondlamp Gispen punt nr 1

  Plafondlamp Gispen punt nr 1

  Deze art deco plafondlamp is een product uit de Gispen Classics collectie geproduceerd onder het label van Dutch Originals. Een moderne klassieker toe te passen in vele ruimtes. De lamp geeft mooi gelijkmatig algemeen licht.. Mooie art deco plafondlamp . De rand is staalkleurig, het glas is opaal wit.. Lichtbron: Gloeilamp maximaal 60watt e27, spaarlamp tot 20 watt (exclusief) TIJDELIJK NIET LEVERBAAR
  Prijs
  € 129,00
 • Plafondlamp Gispen Basket 2

  Plafondlamp Gispen Basket 2

  Deze plafondlamp is een Gispen Classics product naar origineel ontwerp van W.H. Gispen, geproduceerd onder het label Dutch Originals. Mooie tijdlose art deco plafondlamp , voorzien van een opal kleurig glas met een conisch gevormde ophanging. Dit is een grote plafondlamp. Deze moderne klassieker kan geplaatst worden in vele ruimtes. De ophanging is van geborsteld aluminium het glas is wit opal. Lamp geeft mooie algemeen diffuus licht. Lichtbron: gloeilamp maximaal 60watt, spaarlamp tot 15watt e27 (exclusief) .
  Prijs
  € 169,00
 • Plafondlamp Gispen bol 30 nr 2

  Plafondlamp Gispen bol 30 nr 2

  Dezelfde bol als aan de plafondlamp bol 30 nr 1. De bol is bij deze lamp voorzien van een conisch gevormde ophanging. Mooie art deco plafondlamp te gebruiken in vele ruimtes. Lichtbron: Gloeilamp maximaal 60watt, spaarlamp tot 15watt e27 (exclusief)
  Prijs
  € 159,00
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Waarom Luna Licht?

Luna Licht is al meer dan 25 dé specialist in verlichting. Wij voorzien u graag van een deskundig advies bij de aankoop van de perfecte lamp. Wij willen graag dat u tevreden bent met uw product en daarom hanteren wij het niet goed, geld terug principe. Wanneer een lamp na aankoop toch niet helemaal is wat u zoekt, helpen wij u graag met het vinden van een geschikter exemplaar. Van tafellampen tot hanglampen en van plafondlampen tot vloerlampen. Wat voor lamp u ook zoekt, u vindt het bij Luna Licht.

Favoriete lamp bestellen

Bent u op zoek naar een nieuwe lamp voor in uw woning en bevalt onze gispen lamp u wel? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wanneer u koopt bij Luna Licht krijgt u altijd twee jaar garantie op uw aankoop, zodat u weet dat u er lang plezier van heeft. Dus wacht niet langer en bestel vandaag nog uw favoriete lamp online en profiteer van de gratis verzending door heel Nederland.