Diverse lampen zijn in de aanbieding OP=OP . Zie onder "producten" - Aanbiedingen

D&C Vintage lampen

De naam D&C Vintage zegt het eigenlijk al: deze lampen zijn nieuw, maar hebben toch een ‘vintage look’. De lampen geven een authentiek maar toch industrieel gevoel. De lampen van D&C Klassiek zijn modellen die in ieder interieur passen, van modern tot landelijk. Wij van Luna Licht hebben hart voor bijzondere en unieke lampen. De lampen van D&C Vintage behoren absoluut tot ons assortiment: uniek en bijzonder zijn ze zeker!

 • Spot Indigo zwart

  Spot Indigo zwart

  Een klassieke spot gebasseerd op Vintage modellen uit de jaren 50. Een functionele spot die draai-en zenkbaar is waardoor het licht goed te richten is. Door zijn klassieke vorm komt deze spot goed tot zijn recht in landelijke , klassieke interieurs. Kan zowel als plafond als wandspot gebruikt worden. Deze spot is gemaakt uit messing, daarna gelakt in het zwart, tijdens het droogproces is de lak bewerkt met een brander waardoor er een ongepolijste matte zwarte kleur ontstaat. Lamp is uitgevoerd met een GU 10 fitting. Lichtbron: , GU 10 Ledlamp maximaal 7 watt (exclusief)
  Prijs
  € 65,00
 • Wandlamp Maxim Cover zwart

  Wandlamp Maxim Cover zwart

  Een authentieke wandlamp in de kleur zwart. Dit stoere wandlampje is zwenk en draaibaar. De lamp heeft een klassieke vorm gebaseerd op vintage modellen uit de jaren 50. Deze wandlamp is gemaakt van messing, en is gespoten in de kleur zwart, tijdens het droogproces is de lak bewerkt met een brander, dit geeft een mooie matte robuuste look. Lamp wordt zonder snoer en stekker geleverd, eventueel kunnen wij snoer monteren. Lichtbron: schakelbordlampje e14 maximaal 25watt, of alternatief in Led
  Prijs
  € 74,00