Koncept LED verlichting voor moderne uitstraling

Op zoek naar luxe verlichting als aanvulling op uw interieur? Lunalicht heeft een ruime keuze lampen, ook uw favoriet zit er tussen! Wat dacht u van onze collectie Koncept LED lampen. Deze lampen zijn de perfecte keuze voor de veeleisende consument die veel waarde hecht aan zowel fantastisch design als een gezonde leefomgeving. Laat u verrassen!

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Koop Koncept bij Lunalicht

Lunalicht is de webshop van Embsen Licht en Advies uit Winterswijk. Embsen Licht en Advies is een speciaalzaak in verlichting in het centrum van Winterswijk. Eigenaar Jan Embsen heeft ruim 25 jaar ervaring met verlichting en lampen. Waarom kopen bij Lunalicht?:

  • Deskundig advies;
  • Helder en duidelijk;
  • Geen verzendkosten in Nederland;
  • Twee jaar garantie;
  • Snelle levering;
  • Niet goed, geld terug.

Voor ieder de Koncept lamp

De keuze is reuze bij Lunalicht. Binnen de Koncept collectie bieden wij verscheidene modellen aan. De lampen hebben een fenomenale respons gekregen en verscheidene design awards gewonnen. Koncept heeft bureaulampen, vloerlampen en de lamp Tono, een lamp die uw kamer in elke kleur "schildert". Behalve lampen van het merk Koncept verkopen wij ook hanglampen, vloerlampen, plafondlampen, wandlampen en spots. Kijk gerust eens rond en ontdek wat Lunalicht nog meer te bieden heeft.

Vraag een offerte aan!

Bent u geïnteresseerd in de Koncept verlichting van Lunalicht? Vraag vrijblijvend een offerte aan! Wilt u eerst meer informatie? Bel dan naar 06-51085248, stuur een e-mail of vul het contactformulier in. Wij verkopen voor ieder de perfecte lamp. Met de lampen van Lunalicht brengt u gegarandeerd meer sfeer in huis!