Vita Hanglampen

Betaalbaar Deens design. NU OP DE GEHELE VITA COLLECTIE -20% KORTING OP=OP Vita is opgericht in 2008 in Kopenhagen en wordt inmiddels wereldwijd verkocht in 30 landen. De Vita collectie bestaat uit een serie eigentijdse moderne lampen, gemaakt uit hoogwaardige materialen, geleverd in een prachtige platte cadeau verpakking. Vita is er voor de consument die oog heeft voor mooie producten.

 • Vita Silvia Copper

  Vita Silvia Copper

  Dezelfde lamp als de Vita Silvia wit, maar dan ik een koperkleur. Deze lamp geeft mooi warm licht. Lichtbron: gloeilamp maximaal 60watt, spaar/ledlamp tot 15 watt (e27) (exclusief) WILT U DE SYLVIA ALS HANGLAMP GEBRUIKEN, DAN DIENT U EEN SNOERPENDEL APART TE BESTELLEN (zie verwante producten)
  Prijs

  Normale prijs: € 79,00

  Special Price € 63,00

 • Vita Silvia mini Copper

  Vita Silvia mini Copper

  Dezelfde lamp als de hanglamp Silvia copper alleen in een maat kleiner. . . Deze lamp wordt ook in een super platte cadeau verpakking geleverd. Het in elkaar zetten van de lamp duurt ongeveer 20 minuten. De Silvia mini copper geeft warm sfeervol licht. Mooie lamp voor bijvoorbeeld de slaapkamer. Lichtbron: gloeilamp maximaal 60watt, spaar-ledlamp tot 15watt (exclusief) Wilt u de Silvia mini als hanglamp gebruiken dan dient u een snoerpendel apart bij te bestellen (€ 9,95) (zie verwante producten)
  Prijs

  Normale prijs: € 49,00

  Special Price € 39,00

 • Vita Conia

  Vita Conia

  Mooie stijlvolle lamp uit de Vita familie. De Conia geeft mooi algemeen licht, doordat de schijfjes overelkaar geplaatst zijn, geeft dit een mooi lichteffect. Deze lamp komt goed tot zijn recht in vele ruimtes, zoals entrees, slaapkamer 2of 3 stuks boven de eettafel. De Conia kan ook als staande kap gebruikt worden op een vloerlamp. Deze lamp bestaat uit onbreekbare polypropyleen schijfjes die op een frame geplaatst worden. (20 minuten werk). De lamp wordt geleverd in een super platte cadeau verpakking. Wilt u de Conia als hanglamp gebruiken, dan dient u een snoerpendel(9,95) apart bij te bestellen. (zie verwante producten) Lichtbron: gloeilamp maximaal 60watt, spaarlamp tot 15watt e27 (exclusief)
  Prijs

  Normale prijs: € 79,00

  Special Price € 63,00

 • Vita Conia copper

  Vita Conia copper

  Dezelfde lamp als de Vita Conia wit maar dan in een koperkleur. Lamp geeft mooi warm licht Lichtbron: gloeilamp maximaal 60watt, spaar/ledlamp tot 15watt e27 (exclusief) Wilt u de Conia Copper als hanglamp gebruiken, dan dient u een losse snoerpendel bij te bestellen (9,95)(zie verwante producten)
  Prijs

  Normale prijs: € 79,00

  Special Price € 63,00

 • Vita Hanglamp Facetta wit

  Vita Hanglamp Facetta wit

  De sierlijke Facetta lampenkap is een ontwerp van Soren Ravn Christensen voor het Deense merk Vita. Deze luchtige designerlamp is gemaakt van het onbreekbare materiaal polypropyleen. De Facetta is een stijlvol exemplaar voor bijvoorbeeld in de woonkamer, boven de eettafel of voor op de slaapkamer. De lampenkap wordt geleverd in een ultra slimme en slanke design verpakking. De lamp geeft mooi diffuus egaal licht. LET OP: snoerpendel dient er apart bij besteld te worden.(zie verwante producten) Lichtbron: gloeilamp maximaal 60watt, spaar/ledlamp tot 15watt e27. (exclusief)
  Prijs

  Normale prijs: € 79,00

  Special Price € 63,00

 • Vita hanglamp Disca wit

  Vita hanglamp Disca wit

  De hanglamp Disca is een moderne, hippe lamp die sfeervol licht geeft. De lamp geeft een mooi lichteffect door de polypropenen schijfjes, die als een soort lamellen de lamp vormen. De lamp is ontworpen door Anders Klem. Mooie lamp voor bijvoorbeeld slaapkamers, entrees, of 3 onder elkaar in een vide. Lamp wordt geleverd in een stijlvolle cadeauverpakking. Lamp wordt zonder snoerpendel geleverd, deze dient u er apart bij te bestellen.(zie verwante producten) Lichtbron: spaarlamp tot 15watt e27 (exclusief)
  Prijs

  Normale prijs: € 79,00

  Special Price € 63,00

 • Snoerpendel-wit

  Snoerpendel wit

  Snoerpendel voor de hanglampen: Rima, Facetta ,Cloud, Cuna ,Sivia ,Conia ,Eos Deze snoerpendel heeft wit textielsnoer met een plastic topplaat met stelschroefje, en een grote fitting . De topplaat is niet plat maar heeft een conische vorm (zie foto 2 ) LET OP: Kan niet los besteld worden, alleen in combinatie met bovenstaande hanglampen
  Prijs
  € 9,95