Moderne hanglampen

Wilt u uw interieur voorzien van kwalitatieve verlichting met een unieke uitstraling? Kies dan voor één van de vele moderne hanglampen uit de collectie van Lunalicht. Wij bieden exemplaren in (letterlijk) alle vormen en maten. Minimalistisch, retro, hip, trendy of een vintage uitstraling; wij hebben het allemaal! Bestel nu online bij Lunalicht en u heeft, dankzij onze snelle levering, binnen de kortste keren een moderne hanglamp boven uw tafel hangen.

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 • Hanglamp Tessi één lichts zonder lamp

  Hanglamp Tessi één lichts zonder lamp

  Luxe snoerpendel geschikt voor ledlampen die gezien mogen worden. Met name grote XXL Ledlampen zijn zeer decoratief en geven sfeervol licht . Deze lamp is overal te gebruiken. In een hal, , meerdere lampen boven een tafel etc etc. Ook projectmatig een zeer geschikte lamp. Lamp heeft een metalen topplaat en zwart textielsnoer. LET OP: prijs is zonder Ledlamp, deze dient apart bijbesteld te worden, zie verwante producten Lichtbron: e27 grote fitting Led (exclusief)
  Prijs
  € 29,00
 • Hanglamp Tessi 3-lichts aan ronde plaat zonder lampen

  Hanglamp Tessi 3-lichts aan ronde plaat zonder lampen

  Decoratieve hanglamp in het zwart, op de foto gecombineerd met 3 XXL ledlampen lang. Echt een mooie lamp in een vide of hal. Een verrassende toepassing is om deze lamp in de hoek van de woonkamer te hangen, in plaats van een staande lamp. Lamp geeft sfeervol licht en is dimbaar. Lamp wordt in Nederland geproduceerd, dus maatwerk is mogelijk. Let Op: prijs is ZONDER ledlampen, deze dient u er apart bij te bestellen, zie verwante producten. Lichtbron: e27 grote fitting Led (exclusief)
  Prijs
  € 99,00
 • Hanglamp Tessi 5-lichts aan ronde plaat zonder lampen

  Hanglamp Tessi 5-lichts aan ronde plaat zonder lampen

  Decoratieve hanglamp in het zwart, op de foto gecombineerd met 5 XXL ledlampen . Echt een mooie lamp in een vide of hal. Lamp geeft sfeervol licht en is dimbaar. Lamp wordt in Nederland geproduceerd, dus maatwerk is mogelijk. Let Op: prijs is ZONDER ledlampen, deze dient u er apart bij te bestellen, zie verwante producten. Lichtbron: e27 grote fitting Led (exclusief)
  Prijs
  € 249,00
 • Hanglamp Tessi 3-lichts aan balk zonder lampen

  Hanglamp Tessi 3-lichts aan balk zonder lampen

  Moderne sfeervolle hanglamp bestaande uit een balk met 3 losse pendels. Deze lamp is geschikt voor ledlampen die gezien mogen worden. Leuke lamp voor boven eettafels. Let op: prijs van de lamp is zonder ledlampen, deze dient u apart bij te bestellen, zie verwante producten Lichtbron: led e27 grote fitting (exclusief)
  Prijs
  € 125,00
 • Hanglamp Tessi 4-lichts aan balk zonder lampen

  Hanglamp Tessi 4-lichts aan balk zonder lampen

  Moderne sfeervolle hanglamp bestaande uit een balk met 4 losse pendels. Deze lamp is geschikt voor ledlampen die gezien mogen worden. Leuke lamp voor boven eettafels. Let op: prijs van de lamp is zonder ledlampen, deze dient u apart bij te bestellen, zie verwante producten Maatwerk is mogelijk wat betreft de lengte van de balk , snoeren en het aantal lampen. Lichtbron: led e27 grote fitting (exclusief)
  Prijs
  € 149,00
 • Pendel voor XXL Ledlampen

  Pendel voor XXL Ledlampen

  Zwarte snoerpendel te gebruiken voor XXL led lampen. In combinatie met een XXL ledlamp krijgt u een mooi decoratief hanglampje. Geschikt voor vele ruimtes: entree, hal , slaapkamer, meerdere boven een tafel etc. De prijs is voor een losse snoerpendel, de XXL ledlamp dient u er apart bij te bestellen. (zie verwante producten). De zolderplaat is ook zwart Lichtbron: e27 grote fitting Led (exclusief)
  Prijs
  € 19,95
 • Pafondplaat zwart 3-lichts voor XXL ledlampen

  Pafondplaat zwart 3-lichts voor XXL ledlampen

  Deze 3-lichts pendel is geschikt voor XXL-ledlampen. In combinatie met deze lampen krijgt u een mooie decoratieve lamp. Te gebruiken in vele ruimtes, entree, hal , vide , slaapkamer etc. De prijs is zonder XXL ledlampen, deze dient u er apart bij te bestellen. (zie verwante producten) Lichtbron: grote fitting, E27 led (exclusief)
  Prijs
  € 79,00
 • Plafondplaat 6-lichts zwart voor XXL lampen

  Plafondplaat 6-lichts zwart voor XXL lampen

  Brede plafondplaat met 6 snoerpendels geschikt voor XXL ledlampen. Decoratieve hanglamp voor boven tafels. De pendels hangen in een zig-zag patroon en door ze op verschillende hoogtes te hangen krijg je een speels effect. Plafondplaat wordt zonder XXL lampen geleverd, deze dient u er apart bij te bestellen. Lichtbron: grote fitting E27 led (exclusief)
  Prijs
  € 189,00
 • Hanglamp Botany smoke glas

  Hanglamp Botany smoke glas

  Luxe hanglamp met een smoke-kleurig glas. Het glas heeft een fraaie spiegeling. In combinatie met een led-filament led lamp (niet bijgeleverd) geeft deze lamp sfeervol licht. Mooie lamp voor in de hal of slaapkamer. Lamp heeft een textielsnoer met een metalen topplaat. Voor boven de eettafel kunt u meerdere Botany glazen, eventueel in combinatie met de Paradise en Preston glazen combineren met een balk of een brede plafondplaat . In een vide kunt u deze glazen combineren met een ronde plafondplaat. (zie verwante producten) Informeer naar de vele mogelijkheden, ook maatwerk is mogelijk. Lichtbron: Led filament grote fitting (exclusief)
  Prijs
  € 69,95
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5