Diverse lampen zijn in de aanbieding OP=OP . Zie onder "producten" - Aanbiedingen

Moderne hanglampen

Wilt u uw interieur voorzien van kwalitatieve verlichting met een unieke uitstraling? Kies dan voor één van de vele moderne hanglampen uit de collectie van Lunalicht. Wij bieden exemplaren in (letterlijk) alle vormen en maten. Minimalistisch, retro, hip, trendy of een vintage uitstraling; wij hebben het allemaal! Bestel nu online bij Lunalicht en u heeft, dankzij onze snelle levering, binnen de kortste keren een moderne hanglamp boven uw tafel hangen.

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 • Hanglamp Bellini 6-lichts smoke

  Hanglamp Bellini 6-lichts smoke

  Een werkelijk schitterende hanglamp die bestaat uit smoke kleurige glazen aan een brede plafondplaat. De glazen zijn 2 kleurig en lopen uit van smoke naar helder . De glazen hangen in een zig-zag motief aan de plaat. De glazen hebben de volgende maten: 31x19, 26x18,5 en 23x25 Mooie lamp voor boven een eettafel. Lichtbron: filament led E27 (exclusief)
  Prijs
  € 649,00
 • Hanglamp Bellini 6-lichts goud

  Hanglamp Bellini 6-lichts goud

  Een werkelijk schitterende hanglamp die bestaat uit goud kleurige glazen aan een brede plafondplaat. De glazen zijn 2 kleurig en lopen uit van goud naar helder . De glazen hangen in een zig-zag motief aan de plaat. De glazen hebben de volgende maten: 31x19, 26x18,5 en 23x25 Mooie lamp voor boven een eettafel. Lichtbron: filament led E27 (exclusief)
  Prijs
  € 679,00
 • Hanglamp 3-lichts aan ronde plaat met Quinto glazen

  Hanglamp 3-lichts aan ronde plaat met Quinto glazen

  Sfeervolle hanglamp uit de Quinto-serie. Deze hanglamp combineert een zwarte plafondplaat met 3 smoke kleurige glazen. Leuke lamp voor in de hal, vide of boven een tafel. Afgebeelde Quinto glazen : Barba Papa, Druppel, Cilinder grote Rib. Andere glazen zijn ook mogelijk, informeer naar de mogelijkheden. Lichtbron: led filament e27 (exclusief)
  Prijs
  € 164,00
 • Hanglamp 5-lichts aan ronde plaat 45 cm. met glazen Quinto

  Hanglamp 5-lichts aan ronde plaat 45 cm. met glazen Quinto

  Sfeervolle hanglamp met decoratieve Quinto glazen Deze hanglamp combineert een zwarte plafondplaat met 5 smoke kleurige glazen. Leuke lamp voor in de hal, vide of boven een tafel. Andere modellen glazen aan deze lamp is ook mogelijk, (zie verwante producten) Als u dit wilt even een mail welke glazen u wenst. Lichtbron: led filament e27 (exclusief)
  Prijs
  € 274,00
 • Hanglamp 6- lichts aan brede plaat 100x35cm.met Quinto glazen

  Hanglamp 6- lichts aan brede plaat 100x35cm.met Quinto glazen

  Moderne, eigentijdse sfeervolle hanglamp die 6 glazen Quinto combineert met een brede plafondplaat. Mooie lamp voor boven een eettafel. De pendels hangen in een zig-zag motief aan de plafondplaat Lichtbron: Filament led e27 (exclusief)
  Prijs
  € 369,00
 • Hanglamp Quinto 4-lichts aan balk met glas

  Hanglamp Quinto 4-lichts aan balk met glas

  Moderne, eigentijdse hanglamp voor boven eettafels. In combinatie met Led filament lampen geeft deze lamp sfeervol licht. Deze lamp heeft 4 smoke-kleurige glazen in diverse modellen. U kunt ook andere glazen uitzoeken. Informeer naar de mogelijkheden. Lamp wordt geproduceerd in Nederland, maatwerk is mogelijk. Lichtbron: e27 Led filament (exclusief)
  Prijs
  € 235,00
 • Hanglamp Botany smoke glas

  Hanglamp Botany smoke glas

  Luxe hanglamp met een smoke-kleurig glas. Het glas heeft een fraaie spiegeling. In combinatie met een led-filament led lamp (niet bijgeleverd) geeft deze lamp sfeervol licht. Mooie lamp voor in de hal of slaapkamer. Lamp heeft een textielsnoer met een metalen topplaat. Voor boven de eettafel kunt u meerdere Botany glazen, eventueel in combinatie met de Paradise en Preston glazen combineren met een balk of een brede plafondplaat . In een vide kunt u deze glazen combineren met een ronde plafondplaat. (zie verwante producten) Informeer naar de vele mogelijkheden, ook maatwerk is mogelijk. Lichtbron: Led filament grote fitting (exclusief)
  Prijs
  € 69,95
 • Hanglamp Paradise smoke glas

  Hanglamp Paradise smoke glas

  Luxe hanglamp met een smoke-kleurig glas. Het glas heeft een fraaie spiegeling. In combinatie met een led-filament led lamp (niet bijgeleverd) geeft deze lamp sfeervol licht. Mooie lamp voor in de hal of slaapkamer. Lamp heeft een textielsnoer met een metalen topplaat. Voor boven de eettafel kunt u meerdere Paradise glazen, eventueel in combinatie met de Botany en Preston glazen combineren met een balk of een brede plafondplaat . In een vide kunt u deze glazen combineren met een ronde plafondplaat. (zie verwante producten) Informeer naar de vele mogelijkheden, ook maatwerk is mogelijk. Lichtbron: Led filament grote fitting (exclusief)
  Prijs
  € 69,95
 • Hanglamp Preston 24 smoke glas Opruiming

  Hanglamp Preston 24 smoke glas Opruiming

  Luxe hanglamp met een smoke-kleurig glas. Het glas heeft een fraaie spiegeling. In combinatie met een led-filament led lamp (niet bijgeleverd) geeft deze lamp sfeervol licht. Mooie lamp voor in de hal of slaapkamer. Lamp heeft een textielsnoer met een metalen topplaat. Voor boven de eettafel kunt u meerdere Preston glazen, eventueel in combinatie met de Paradise en Botany glazen combineren met een balk of een brede plafondplaat . In een vide kunt u deze glazen combineren met een ronde plafondplaat. (zie verwante producten) Informeer naar de vele mogelijkheden, ook maatwerk is mogelijk. Lichtbron: Led filament grote fitting (exclusief)
  Prijs

  Normale prijs: € 83,95

  Special Price € 69,00

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5