Overige industriële hanglampen

Industriële hanglampen zijn helemaal van deze tijd. De stoere en robuuste uitstraling geven een eigentijdse uitstraling aan uw interieur. Lunalicht biedt een ruim assortiment overige industriële hanglampen. Van tijdloze zilveren, gouden of bronzen hanglampen tot vrolijke groene of blauwe varianten; ook u vindt gegarandeerd een exemplaar volledig naar uw wens. Bestel nu online bij dé specialist in verlichting.

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

 • Hanglamp Matrix XL

  Hanglamp Matrix XL

  De hanglamp Matrix is een transparante en stoere lamp. De houten "katrol" geeft een leuk accent aan deze hanglamp. De kleur is black nikkel (metaalkleurig bijna zwart). Lamp hangt aan een ketting en heeft zwart textielsnoer met een metalen topplaat. Mooie lamp voor boven eettafels. Ook voor projecten/horeca een zeer geschikte lamp. Doordat de lamp transparant is in combinatie met een Filament Led lamp geeft deze hanglamp sfeervol licht. Adviesprijs: 169.00 euro Lichtbron: e27 Filament globe lamp (exclusief)
  Prijs
  € 129,00
 • Industrie hanglamp Frieda

  Industrie hanglamp Frieda

  Mooie stoere hanglamp in een beton grijze kleur gecombineerd met een houten top. Lamp heeft een beugel met een ketting en een metalen zolderplaat. Mooie lamp voor in moderne en landelijke interieurs, voor boven tafels, in de keuken of woonkamer etc. Ook voor projecten/horeca zeer geschikt Lichtbron: e27 spaar-ledlamp (exclusief) Adviesprijs: 89,00 euro
  Prijs
  € 59,00
 • Industrie hanglamp Frieda zwart

  Industrie hanglamp Frieda zwart

  Industriële hanglamp met een robuuste houten top en een zwarte kap. De kap is aan de binnenzijde wit, voor een optimaal mooi gespreid licht naar beneden. Lamp hangt aan een ketting en heeft zwart/wit textielsnoer. Lichtbron: e27 grote fitting spaar-ledlamp (exclusief) Adviesprijs: 119.00 euro
  Prijs
  € 75,00
 • Industrie hanglamp Frieda roest

  Industrie hanglamp Frieda roest

  Stoere industriële hanglamp met een roestkleurige kap. Zowel de buiten als de binnekant van de kap is roestkleurig. Het oppervlak van de kap is ruw, wat de lamp een authentiek uiterlijk geeft. De pendel en ketting is staalkleurig Mooie lamp voor boven eettafels in zowel een landelijke als moderne interieurs . Ook voor de horeca zeer geschikt Adviesprijs: 109.00 euro Lichtbron: e27 spaar-ledlamp (exclusief)
  Prijs
  € 69,00
 • Industrie hanglamp Frieda mat grijs

  Industrie hanglamp Frieda mat grijs

  Stoere industriële hanglamp met een beton grijse kap. De kap van deze lamp is mat grijs, zowel de buiten-als binnenkant.. De pendel en ketting is staalkleurig Mooie lamp voor boven eettafels in zowel een landelijke als moderne interieurs . Ook voor de horeca zeer geschikt Adviesprijs: 109.00 euro Lichtbron: e27 spaar-ledlamp (exclusief)
  Prijs
  € 69,00
 • industrie-hanglamp-anouk

  Industrie hanglamp Anouk

  Stoere industriële hanglamp met een robuuste top aan ketting. Deze lamp heeft een beton kleur met aan de onderzijde een matte glasplaat. Door de betonkleur zijn er witte kleuraccenten aangebracht. Lamp komt goed tot zijn recht in zowel moderne als landelijke interieurs. Zeer geschikt voor boven eettafels . Ook geschikt voor horecazaken. Lichtbron: Led-spaarlamp e27 maximaal 20watt e27 (inclusief) Tijdelijk GRATIS ledlamp bij aankoop van deze lamp. ADVIESPRIJS: 119.00
  Prijs
  € 85,00
 • Industrie hanglamp Anouk XS small

  Industrie hanglamp Anouk XS small

  Stoere industriële hanglamp in de kleur beton grijs. Met aan de onderzijde een matte glasplaat. Deze lamp past in elk interieur en is toepasbaar in vele ruimtes. Lamp hangt aan een ketting. Lichtbron : spaar-ledlamp e27 . Nu tijdelijk met een gratis ledlamp ADVIESPRIJS: 99.95 LET OP: nog één op voorraad.
  Prijs
  € 85,00
 • Hanglamp Vintage Rusty

  Hanglamp Vintage Rusty

  Stoere industriële hanglamp in aan een ketting met aan de onderzijde een heldere glasplaat. Deze hanglamp heeft leuke details zoals de vleugelmoeren die het glas vasthouden en het gestoffeerde vintage snoer. De binnenzijde van de lamp is wit, voor een optimale lichtopbrengst. Mooie lamp voor boven eettafels, keukens of slaapkamer. Ook voor projecten en horeca zeer geschikt. De roestkleur van deze lamp is helemaal van deze tijd. Lichtbron: e27 ledlamp (exclusief)
  Prijs
  € 139,95
 • Hanglamp Vintage Rough Black

  Hanglamp Vintage Rough Black

  Voor omschrijving zie Hanglamp Vintage Rusty De kleur zwart is niet effen zwart, maar is zo op de lamp gebracht voor een authentiek uiterlijk.
  Prijs
  € 139,95
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4