Overige Art Deco hanglampen

Goede lampen heeft u natuurlijk nodig om uw huis te verlichten. Maar naast de verlichtfunctie, zijn lampen er ook om uw interieur een unieke uitstraling te geven. Dat kan bijvoorbeeld met de prachtige Art Deco hanglampen van Lunalicht. Art Deco lampen zijn nog steeds erg populair. De stijl is gebaseerd op een zo groot mogelijke eenvoud en abstractie, met het gebruik van primaire kleuren en moderne materialen. Wij van Lunalicht zijn ook fan van deze prachtige stijl en hebben dan ook een groot assortiment overige Art Deco hanglampen. Bestel online en profiteer van gratis verzending in Nederland!

 • Art Deco plafondlamp

  Art Deco hanglamp Gispen

  Mooi vormgegeven Art deco hanglamp aan een vaste stang. Dit originele ontworpen model geeft mooi aangenaam algemeen licht. Het glas is opal wit , de stang is nikkel mat. Deze stang is eventueel in te korten. De pendelstang op de foto heeft een strak glasbakje, deze is niet meer leverbaar. Het nieuwe model is wat klassieker en ronder (zie foto 2 en 3) Lamp zal goed tot zijn recht komen boven eettafels, de hal, overloop of slaapkamers. Ook voor horeca zeer geschikt Lichtbron: e27 Led ( exclusief)
  Prijs
  € 169,00
 • Tiffany Hanglamp French Art Deco

  Tiffany Hanglamp French Art Deco

  Schitterende tiffany hanglamp aan een vaste stang met een grote kap van paarlemoer glas. De stang is eventueel in te korten. Lamp geeft sfeervol algemeen licht. Lamp komt goed tot zijn recht in woon- en slaapkamers. Ook voor horeca zeer geschikt. Lichtbron: 4x e27 led (exclusief)
  Prijs
  € 299,00