Overige Art Deco hanglampen

Goede lampen heeft u natuurlijk nodig om uw huis te verlichten. Maar naast de verlichtfunctie, zijn lampen er ook om uw interieur een unieke uitstraling te geven. Dat kan bijvoorbeeld met de prachtige Art Deco hanglampen van Lunalicht. Art Deco lampen zijn nog steeds erg populair. De stijl is gebaseerd op een zo groot mogelijke eenvoud en abstractie, met het gebruik van primaire kleuren en moderne materialen. Wij van Lunalicht zijn ook fan van deze prachtige stijl en hebben dan ook een groot assortiment overige Art Deco hanglampen. Bestel online en profiteer van gratis verzending in Nederland!

 • Tiffany Hanglamp Mondriaan

  Tiffany Hanglamp Mondriaan

  Mooie klassiek hanglampje van Tiffany, met de bekende vlakverdeling wat zo kenmerkend is voor Mondriaan. De kleuren zijn blauw- grijs, zwart en licht geel. Lamp geeft sfeervol licht, mooi lampje voor in de hal, entree, boven een bar of overloop. Lamp heeft zwart textielsnoer met een vierkante topplaat. Lichtbron: Led e14 kleine fitting (exclusief)
  Prijs
  € 105,00
 • Tiffany hanglamp Tuschinski

  Tiffany hanglamp Tuschinski

  Amsterdamse School hanglamp in Tiffany glas. Excentriek en oh zo mooi... Prachtig gekleurd in typische Amsterdamse School kleuren: warm oranje, geel, groen en grijsblauw. Subtiel en toch opvallend. Een juweeltje dat niet mag ontbreken in een interieur met kunsthistorische invloeden. Deze lamp is geïnspireerd op de authentieke collectie van De Nieuwe Honsel 1919-1929, een atelier van sierkunstenaar Hendrik Cornelis Herens (1893-1934) dat gebrandschilderde lampen maakte. Aan de ophangstang is een ophangoog bevestigd. De stang (55cm) is naar elke gewenste hoogte in te korten. Lichtbron: Kleine fitting E14 Led (exclusief)
  Prijs
  € 239,00