Gispen Classics

Bent u ook zo gecharmeerd van de Gispen Classics serie? De unieke combinatie van eenvoud en functionaliteit maken Gispen Classics tot één van de meest populaire Art Deco Lampen van dit moment. Lunalicht biedt een ruim assortiment Gispen Classics. Bestel online een van de tijdloze exemplaren uit de Gispen Classics serie bij Lunalicht! Wij garanderen u gratis verzending in Nederland, een snelle levering en 2 jaar garantie op uw aankoop. Kies uw favoriet!

 • Gispen Hanglamp bol 30

  Gispen Hanglamp bol 30

  Deze tijdlose hanglamp is een origineel Gispen Classics product naar origineel ontwerp van W.H. Gispen, geproduceerd onder het label van Dutch Originals. Deze hanglamp geeft mooi algemeen licht en is te gebruiken in vele ruimtes zowel voor particulier gebruik als in de horeca en bedrijven. Deze tijdlose klassieke hanglamp beataat uit een conisch gevormde ophanging van metaal. Wij leveren de lamp met een zwart textielsnoer. De bol is van wit opaal glas. Lichtbron: gloeilamp maximaal 60watt, spaarlamp tot 15watt e27 (exclusief)
  Prijs
  € 169,00
 • Gispen Hanglamp bol 40

  Gispen Hanglamp bol 40

  Dezelfde hanglamp als de Gispen Hanglamp bol 30., alleen met een glas van 40cm.diameter. Wij leveren deze lamp met een zwart textielsnoer. Lichtbron: gloeilamp maximaal 60watt, spaarlamp tot 15watt e27 (exclusief).
  Prijs
  € 209,00
 • Gispen Hanglamp Basket

  Gispen Hanglamp Basket

  Mooie art deco hanglamp naar origineel ontwerp van W.H. Gispen. Lamp wordt geproduceerd onder het label van Dutch Originals. Deze lamp geeft mooi algemeen diffuus licht en komt goed tot zijn recht in zowel moderne als klassieke-landelijke interieurs. Ook zeer geschikt voor bedrijven en horeca. Deze Gispen Classics lamp heeft een conisch gevormde ophanging met zwart textiel snoer. Het glas is wit glanzend. Lichtbron: Gloeilamp maximaal 60watt, spaarlamp tot 15watt e27 (exclusief).
  Prijs
  € 179,00
 • Gispen hanglamp bol 30 stang

  Gispen hanglamp bol 30 stang

  Hanglamp uit de Gispen Classics collectie. Mooie art deco hanglamp aan een vaste stang. Glas is wit opal, de stang heeft een mooie gevormde conische top. Deze lamp komt goed tot zijn recht in zowel moderne als klassieke interieurs. Lamp geeft mooi algemeen diffuus licht. Ook voor bedrijven en horeca zeer geschikt. Art deco hanglamp met een vaste stang en een glazen bol van 30cm. De stang is niet in te korten. Lichtbron: gloeilamp maximaal 60watt e27, spaarlamp tot 15watt e27 (exclusief)
  Prijs
  € 189,00
 • Gispen hanglamp bol 40 stang

  Gispen hanglamp bol 40 stang

  Afmetingen: diameter glasbol 40cm. Lengte stang en bol: 130cm.

  Lichtbron: gloeilamp maximaal 60watt, spaarlamp tot 15watt e27 (exclusief)

  Lichtbron: gloeilamp maximaal 60watt, spaarlamp tot 15watt e27 (exclusief)
  Prijs
  € 229,00
 • Gispen Hanglamp Basket stang

  Gispen Hanglamp Basket stang

  Art deco hanglamp uit de Gispen Classics serie, geproduceerd voor het label Dutch originals.. Tijdlose klassieker met een mooi gevormd glas aan een vaste stang. Art deco lampen zijn helemaal weer terug, ontdekt door de consument met smaak. Deze lamp geeft goed algemeen licht, te gebruiken in vele ruimtes. Deze Art Deco hanglamp bestaat uit een metalen pendel (is niet in te korten) en een glazen opalen kap. Lichtbron: gloeilamp maximaal 60watt, spaarlamp tot 15watt e27 (exclusief)
  Prijs
  € 199,00
 • Art Deco hanglamp Gispen

  Art Deco hanglamp Gispen

  Mooi vormgegeven Art deco hanglamp aan een vaste stang. Dit originele ontworpen model geeft mooi aangenaam algemeen licht. Het glas is opal wit , de stang is nikkel mat. Deze stang is eventueel in te korten. Lamp zal goed tot zijn recht komen boven eettafels, de hal, overloop of slaapkamers. Ook voor horeca zeer geschikt Lichtbron: e27 Led ( exclusief)
  Prijs
  € 155,00