Frezoli hanglampen

Eigentijds, stoer, ongepolijst en met een industrieel karakter; zo is de collectie hanglampen van Frezoli te omschrijven. De collectie is geïnspireerd door oude fabriekslampen en staat tevens bekend om zijn ambachtelijke afwerking met een ruige uitstraling. Een Frezoli hanglamp is een echte eyecatcher voor boven uw eettafel, in een centrale entree, maar ook elders in uw huis. 

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Frezoli hanglampen

Voor ieder de perfecte industrie lamp

Industrie lampen zijn tegenwoordig helemaal hot. Natuurlijk wilt u ook een dergelijke lamp in uw woning hebben, dat snappen we goed. Mede hierom hebben wij Frezoli hanglampen is ons assortiment opgenomen. Deze industrie lampen zijn een echte eyecatcher in uw woning. Wat dacht u van de hanglamp Lozz in aluminium/grijze uitvoering? Eén van onze bestsellers! De stalen kap heeft een aluminium kleur en de lamp geeft mooi gelijkmatig licht naar beneden. De lamp hangt aan een ketting, met zwart textielsnoer als voeding. Kijk gerust eens rond en ontdek wat Lunalicht nog meer te bieden heeft.

Ontworpen in eigen atelier

Bent u op zoek naar een hanglamp met een uniek design? Dan vallen de Frezoli hanglampen vast in de smaak bij u! Alle hanglampen worden in het atelier van Frezoli ontwerpen. Daarnaast worden ze met de hand beschilderd om bijvoorbeeld patina na te bootsen. Heeft u al een plek in gedachten voor uw nieuwe Frezoli hanglamp, maar niet zo'n hoog plafond? Geen enkel probleem! De hanglampen van Frezoli zijn altijd in hoogte verstelbaar. Zo kunt u iedere hanglamp passend maken voor uw eigen interieur. 

Stijlvolle tuin

Ook aan de achter- of voortuin moet gedacht worden wanneer u uw huis voorziet van stijlvolle verlichting. Voor dit doeleind heeft Frezoli een collectie exclusieve buitenlampen gecreëerd, volledig volgens de stijl van Frezoli. U heeft dus bij aankoop van deze Frezoli lamp een kwaliteitsproduct in handen die jaren mee gaat!

Ik wil bestellen!

Bent u geïnteresseerd in Frezoli hanglampen van Lunalicht? Houd dan wel rekening met een levertijd van ongeveer 6 weken. Immers, iedere lamp wordt speciaal voor u gemaakt. Voor deze kwaliteit moet wel de tijd genomen worden.

Wilt u eerst meer informatie? Bel dan naar 06-51085248, stuur een e-mail of vul het contactformulier in. Wij verkopen voor ieder de perfecte lamp. Met de lampen van Lunalicht brengt u gegarandeerd meer sfeer in huis!