DIVERSE AANBIEDINGEN : ZIE ONDER PRODUCTEN/AANBIEDINGEN

Bestellen betalen

Bestellen en betalen via de webshop Lunalicht.nl is zeer gebruiksvriendelijk. U kunt eenvoudig de verschillende bestel-en betaalhandelingen doorlopen, het wijst zich allemaal vanzelf. U heeft keuze uit diverse betaalmogelijkheden. Wilt u liever niet vooraf betalen dan kunt u het pakket onder rembours laten verzenden, u betaalt dan aan de vervoerder. (10 euro rembourskosten).   Wij zijn aangesloten bij Web shop keurmerk, dit geeft u de garantie dat het kopen in onze webwinkel zeer vetrouwd is. Lunalicht.nl probeert zoveel mogelijk lampen op voorraad te houden, maar het kan natuurlijk gebeuren dat  een bepaalde lamp niet vooradig is. U wordt hiervan op de hoogte gesteld. De lampen die niet voorradig zijn, kunnen in de meeste gevallen binnen 14 dagen geleverd worden. Wilt u niet wachten op uw lamp dan betalen wij het aankoopbedrag terug. Als wij de lamp verzenden met Post.nl heeft u het pakket binnen 1 werkdag in huis. Grote en/of zeer breekbare paketten worden met een andere vervoerder bezorgd, de levertijd bedraagt dan 3 werkdagen.

Alle lampen worden zonder verzendkosten verstuurd, met uitzondering van zendingen naar het buitenland. Voor zendingen naar Belgie en Duitsland zijn de verzendkosten 10 euro. De kassa-koopjes kunt u niet apart bestellen, deze dienen samen met een ander artikel besteld te worden.

Enkele artikelen worden met de hand gemaakt en worden daarom kleinschalig geproduceerd, de levertijd bedraagt ongeveer 6 weken. Bij bestelling van deze artikelen vragen wij 10% aanbetaling, het restbedrag kan betaald worden als de lamp daadwerkelijk bij ons binnen is.

Alle genoemde prijzen in de webshop zijn inclusief btw.